Ervaringen

Plaats een nieuw bericht

Naam: Esther Visser 22-09-2017 20:24
Jeetje, wat een warmte breng jij Dionne! Wat gespannen in het begin, van het niet weten wat en hoe, heb je mij in vervoering gebracht. Door de meditatie vooraf, je volledig open hart en de liefdevolle ondersteuning heb je iets met me gedaan waardoor ik vol vertrouwen en energie aan de slag ging. En wat een mooi resultaat!

Naam: Michael Heer 31-05-2017 21:43
Lieve Dionne,
Wat een geweldige ervaring. Met in mijn hoofd de gedachte ik kan niet tekenen.. me door jou laten meenemen in de stroom van creatie. Al schilderend merken hoe de dwangmatigheid en perfectie in mij leeft en hoe je me uitnodigt dit te laten gaan. En wat een creatie werd het!
Zo fijn te mogen herontdekken, beleven, mijn speelsheid, van niets iets maken, vertrouwen op het proces.
Heerlijk onder jouw begeleiding. En ook om samen na afloop te kijken. Je helderheid en kijk erop.
Dank dat je dit in de wereld zet.
Liefs,
Michael

Naam: Melanie 08-05-2017 21:45
Lieve Dionne,
Het is altijd opnieuw genieten van het schilderen bij jou. Je warmte, betrokkenheid en deskundigheid zorgen er voor dat ik uit mijn hoofd kom en vanuit mijn hart kan schilderen. Op deze manier kon ik mijn opleiding tot rouwbegeleidster op een creatieve en bijzondere manier afronden. Dank daar voor. Je doet je werk met je hart en dat is voelbaar. Dank je wel. Namaste, Melanie

Naam: Trees van der Maat 12-12-2016 12:37
Lieve Dionne,
Je hebt ons een orachtige middag bezorgd!
Samen met mijn 5 zussen zijn wij vorige week een middag bij jou gaan schilderen. Het enthousiasme waarmee jij de middag begeleidde, maakte dat iedereen zich heel ontspannen voelde en met passie aan het schilderen is geweest. Prachtige werken zijn er gemaakt, waar iedereen ongelooflijk trots op was. Maar misschien nog belangrijker: we hebben een geweldige zussenmiddag bij je gehad waarbij plezier en ook intense emoties naar boven kwamen. Het was voor ons allemaal een middag met een gouden randje...Dionne dank voor je enthousiasme en vakkundigheid!

Naam: klazien verwegen
Website: http://www.lavitaebella.info
09-03-2016 00:21

Lieve Dionne,

Dank je wel nog voor de hele fijne workshop.
Ik vond dat je het mooi begeleidde, ik kwam in een diepe ontspanning.
Ik voelde me echt klaar om te gaan schilderen. Ik vond het een heel vreugdevol gebeuren, de hele ochtend.
Klazien

<< Vorige Volgende >>


Beheer