Ervaringen

Plaats een nieuw bericht

Naam: Annelen van Wetten 08-05-2023 17:40
Dionne is een zachtaardige, liefdevolle en vooral ervaren creatieve vrouw, die ervoor gezorgd heeft dat ik in haar cursus de 7 chakras veel inzicht heb gekregen in mijn doen en laten.
Zij reikt uit naar de behoeften van haar clienten en laat hen los om hun eigen creativiteit tot ontplooiing te brengen.
Elke bijeenkomst kwam ik opgeladen bij haar vandaan.
Alles mag er zijn: vreugde, verdriet en troost.
Een prachtige, sfeervolle ruimte met elke keer een versierde tafel in de chakrakleur, visualisatie en erna aan de slag met mijn eigen proces af en toe een aanwijzing en in de nabespreking veel aandacht voor ieders werk.
Heel zorgzaam en liefdevol kijkt zij naar de mens achter de creatie.
Echt een creatieve aanrader als je je wil laten onderdompelen in een warm bad.

Naam: Nienke 13-03-2023 23:55
Lieve Dionne,

Wauw! Ik vind het lastig om in woorden te omschrijven wat een prachtige ervaring het intuïtief schilderen voor mij geweest is. Je warmte, je liefde voor mensen die ervanaf spat(naast de verf op mijn doek :p). Ook je kunde en de voelbare passie die je hebt voor wat je doet. Woorden schieten echt tekort. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en als ik verwachtingen had zijn ze zeker overtroffen. Je hebt me echt een stukje van mijzelf laten zien wat ik zelf nog niet zo goed durfde te laten zien. Ik heb zoveel plezier gehad, echt even mogen spelen. Ik kijk met hele warme en fijne herinneringen terug op deze ochtend. En het schilderij? Die hangt natuurlijk midden in de kamer! Met mijn hele hart: dankjewel lieve Dionne!

Liefs,
Nienke

Naam: Ria 06-01-2023 14:32
6 januari 2023
Een gebroken been is goed te genezen. En toch...
Zo mooi en vooral ook zo heilzaam was de workshop/ sessie die ik bij jou in je warme atelier mocht meemaken. De meditatie die je mij gaf had je speciaal voor mij geschreven en bracht mij rust en de juiste energie om de verkregen inzichten intuïtief op papier vorm te geven en te ordenen. Dank Dionne, voor hoe je fantastisch goed weet af te stemmen en op creatieve wijze mijn innerlijk proces weet te verrijken.

Naam: Kirsti 06-10-2018 17:15
De heemtuin in Leiderdorp is op zich al een feest, en Dionne maakt er met haar workshop ook nog eens een feestje van! Wat is er nou fijner dan om eerst uitgebreid door de tuin te struinen, je te laten vinden door iets moois (of als het zo uitkomt door iets wat op het eerste gezicht minder mooi is), je er dan een tijd op te concentreren en dan na een lekkere en gezellige lunch je ervaringen te schilderen en er uitleg over te krijgen? Ik verheug me nu al op de volgende ontmoeting met een bijzondere plant en de volgende bloemenworkshop met Dionne!

Naam: Hans Marck 25-09-2017 13:35
Hoi lieve Dionne,

Via mantelorganisatie EVA bij jou terecht gekomen. Volkomen blanco van wat mij bij jou te wachten stond. Maar uiteindelijk drie prachtige workshops gehad waarbij bij de laatste mijn vader ook heeft meegedaan. Dit was voor mij en ook zeker voor hem een emotionele en mooie workshop. Wat ik heb gezien is wat intuitief schilderen met je kan doen. Wat vanuit gevoel op het canvas komt is prachtig om te zien. Samen met de mooie meditaties hebben deze drie workshops bij mij en zeker ook bij mijn vader een onwisbare indruk gemaakt. Bedankt hiervoor.


Volgende >>


Beheer